Masaj relaxare 30/50 min – 50/70 Lei

Un masaj general al întregului corp, care se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate, stimulând simturile pentru a obtine o senzatie de plutire, de relaxare.

Masaj relaxare cu bete de bambus 50 min – 70 Lei

Un masaj general al întregului corp, care se efectueaza cu bete de bambussi care ne salveaza de oboseala si ne tonifica musculatura.

Masaj decontracturant 50 min – 70 Lei

Un masaj terapeutic care contribuie la scurtarea timpului de recuperare în urma unor leziuni musculare, ale tendoanelor si a nervilor periferici.

Masaj suedez 50 min – 70 Lei

Are efecte pozitive asupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos.Are un rol important si in diminuarea stresului.

Cromotherapy masaj pe perne de apa 50 min – 80 Lei

Îmbina într-un mod eficient si placut cromoterapia simasajul clasic de relaxare. Se desfasoara pe un pat de pernede apa calda sau rece, în functie de dispozitie si efectul dorit.

”Aromatherapy” 60 min – 80 Lei

Utilizarea uleiurilor volatile au efecte asupra numerosilor germeni patogeni, diminuând consumul exagerat deantibiotice si alte medicamente.

Reflexoterapie 50 min – 70 Lei

Principalul scop al acestei terapii este eliminarea toxinelor si stimularea tuturor functiilor organismului, fara efecte secundare sau nocive, fiind eficiente la toate vârstele.

Drenaj limfatic 50 min – 70 Lei

Beneficiile drenajului limfatic sunt: reducerea edmelor(“umflaturilor”) de diverse etiologii, detoxifierea organismului, regenerarea tisulara, efecte anti-imbatranire, ameliorarea durerilor cronice, reducerea simptomelor oboselii cronice, actiune antispastica, relaxare profunda (ca ajutor in insomnii, stres, pierderi de memorie), efecte asupra celulitei.

“Body Silk Beauty” 60 min – 220 Lei

Este un tratament ideal pentru toate tipurile de piele. Se recomanda în cazul persoanelor cu pielea obosita, deshidratata, lipsita de stralucire si elasticitate. Exfoliere 7min. Împachetare cu Argi Mask White-30min. Masaj de relaxare cu Body Silk Cream-20min.

“Program detoxifiere” 60 min – 200 Lei

Tratamentul se recomanda în cazul persoanelor cu tesut predispus la retentia de lichide, cu circulatie venoasa deficitara si blocaje la nivelul sistemului limfatic. Exfoliere-7 min. Aplicare Olimax Fluid- 30 min. Drenaj limfatic cu Olimax Fluid Draining Oil -20 min.

“Happy Feet” 60 min – 70 Lei

Tratamentul si masajul picioarelor te ajuta sa reduci stresul sau depresia si sa scapi de senzatia de picioare grele.

“Masaj tonifiant” 50 min – 70 Lei

Face parte din categoria masajelor corporale cu rolul de a da tonicitate pielii si musculaturii.

“B&Firm Treatment” 60 min – 120 Lei

Un tratament creat pentru a combate pielea lipsita de tonus, reda formele ferme, atragatoare. Hidratare si Regenerare.

“Peeling Corporal” 30 min – 50 Lei

O procedura de înfrumusetare prin care tesuturile îsi recapata aspectul de prospetime si tinerete.

“Masaj anticelulitic” 40 min – 70 Lei

Masajul împotriva aspectului de ”coaja de portocala” actioneaza direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate.

“Masaj anticelulitic cu bete de bambus” 40 min – 70 Lei

O tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici.

“Masaj cu miere” 50 min – 70 Lei

Masajul cu miere este o practica bine cunoscuta în Tibet pentru lupta împotriva celulitei. Terapia se bazeaza pe interactiunea pielii cu substantele active biologiceale mierii, stimulând cresterea circulatiei limfatice curatand pielea.

“Masaj recuperare, presopunctura, kinetoterapie” 50 min – 70 Lei

Program particularizat (fascite plantare, tendinite, muschi gamba, genun chi, coapsa, aductori, articulatii coxofemurale, coloana vertebrala, articulatie scopulo-humerala).

“Masaj precompetitional” 50 min – 70 Lei

Masaj efectuat la cald, ideal in pregatirea musculaturii pentru efort intens.

“Masaj postcompetitional” 50 min – 70 Lei

Masaj efectuat la rece cu efect decontracturant si limfodrenant, efectul fiind dublat de presopunctura si reflexoterapie.