Centrul SPA: Piscina interioară și sala de fitness sunt închise temporar pentru lucrări de mentenanță.
Tarifele de cazare din această perioadă beneficiază de reduceri.

RELAX & BEAUTY

Descoperă

Centrul SPA

Piscina interioară și sala de fitness sunt închise temporar pentru lucrări de mentenanță.
Ne dam toată silința ca în cel mai scurt timp sa puteți beneficia din nou de aceste servicii.
Tarifele de cazare din această perioada beneficiază de reduceri considerabile, astfel încât sa va puteți bucura și mai mult de confortul camerelor Hotel Metropolis*****
Vă mulțumim pentru înțelegere.

SALA FITNESS

Sala de fitness are in dotare aparatura Technogym din seriile VARIO si CARDIO, cu monitoare si senzori de control.Aveti posibilitatea de a viziona filme, de a verifica emailul si de a va conecta la IPad in timp ce faceti sport. Instructorii sunt pregatiti sa va asiste si sa va ofere programe de antrenament, astfel incat efortul depus in sala de fitness sa va dea un surplus de vitalitate, energie si pofta de viata.

PISCINA & JACUZZI

Piscina acoperita este unul dintre locurile speciale de relaxare de care se pot bucura clientii Hotelului Metropolis. Luminile in culori variabile, sezlongurile imbietoare, atmosfera intima si calda sunt argumentele necesare pentru o refacere binemeritata la finalul unei calatorii, ori a unei zile presarate cu numeroase intalniri de afaceri. Bazinul tip jacuzzi va ofera hidromasajul ideal pentru refacerea fortelor si pregatirea unei seri de vis ori a unei noi calatorii.

SALA AEROBIC

Serviciile de Hair-styling, Cosmetica, Manichiura & Pedichiura, se potrivesc tuturor nevoilor si dorintelor dumneavoastra. La Beauty-Salon Metropolis aveti parte de toata atentia noastra. Trebuie doar sa ne treceti pragul pentru a va convinge.

Kilogramele in plus, dispar la German Diet Center, unde va astepta specialistii nostri in dieta si nutritie. Impreuna cu o dieta echilibrata si un program regulat de exercitii fizice descoperiti starea Wellness. Simtiti-va si aratati bine!

TRATAMENTE COSMETICA

La fel ca si natura, pielea noastra respira si are nevoie de aer proaspat. Amestecam ingrediente pretioase perle, caviar, aur adaugam un strop de vin, iaurt, fructe, miere sau cafea si gasim solutii pentru frumusetea pielii dumneavoastra. Terapeutii nostri sunt gata sa va arate.

BEAUTY SALON

Serviciile de Hair-styling, Cosmetica, Manichiura & Pedichiura, se potrivesc tuturor nevoilor si dorintelor dumneavoastra. La Beauty-Salon Metropolis aveti parte de toata atentia noastra. Trebuie doar sa ne treceti pragul pentru a va convinge.

MASAJ

Masaj - Rezultatul este acelasi de mii de ani … relaxare deplina si calm.
Puteti alege masaj cu bete de bambus, cromomasaj, reflexoterapie, masaj cu miere, auriculopunctură, Qiromasaj, remodelare corporală sau puteti pur si simplu sa consultati fizioterapeutii nostri pentru a face cea mai buna alegere.

Spa

Promotiile lunii

Morning Swimm

130 Lei

8 şedinţe / 30 zile

NOU

Auriculopunctură

60 Lei

diagnosticul şi tratamentul diferitelor boli cu ajutorul unei stimulări mecanice prin intermediul acului

20-40 de minute in funcţie de patologie

Împachetare Termo Şoc

120 Lei

reductor corporal, prin aplicarea unei crème cu efect de saună, urmată de aplicarea unui gel revigorant.

50 min

[nd_options_magic_popup nd_options_layout=”layout-2″ nd_options_type=”nd_options_mpopup_iframe” nd_options_link=”|title:Text||” nd_options_image_width=”70px”]

  Nume:


  Email :


  Mesaj :  Sunt de acord cu termenii si conditiile www.hotelmetropolis.ro

  Unde ne gasesti?

  ADRESA

  Bistrita, Str. Parcului 19

  EMAIL

  spa@hotelmetropolis.ro

  TELEFON

  +40 263 205025