“Coffee therapy”

Cafeaua prezinta efecte benefice asupra pielii, cum ar fi detoxifiere, regenerare celulara, revitalizarea si hidratarea tesuturilor, având si proprietati anticelulitice. Este folosita pentru reducerea volumului tesutului adipos, pentru fermitatea si finetea pielii.

Masaj relaxare cu bete de bambus 60 min – 120 Lei

Aplicare Thermal Aqua-10min / Aromatic Peeling Salt-10min. Împachetare cu Coffeetherapy Mask-20min. / Masaj specific cu Coffeetherapy Cream-20min.

Coffeetherapy II 90 min – 160 Lei

Coffeetherapy I / Demachiere si peeling facial-5min. Masca faciala Coffeetherapy Cream-25min.

“Vinotherapy”

Terapia cu struguri a fost deja utilizata în Roma Antica ca o metoda de întinerire, strugurii fiind de asemenea un simbol al Zeilor. Tratamentul este unic datorita antioxidantilor extrem de puternici, hidrateaza si hraneste, îmbunatateste circulatia si stimuleaza formarea de colagen si elastina.

“Vinotherapy I” 60 min – 120 Lei

Aplicare Thermal Aqua -10min. / Lemon Peeling -10min. Împachetare cu Vinotherapy Mask -20min. / Masaj specific cu Vinotherapy Cream -20min.

“Vinotherapy II” 60 min – 160 Lei

Vinotherapy I / Demachiere si peeling facial – 5min. Masca faciala Vinotherapy Cream – 25min.

“Yogurt therapy”

Proprietatile benefice ale iaurtului sunt cunoscute înca din Grecia Antica. Este un ingredient folosit în tratamentele Spa anti-îmbatrânire datorita principiilor sale active: lactoza, acidul lactic, proteine, lipide, minerale si vitamine.

“Yogurt therapy I” 60 min – 100 Lei

Sugar peeling corporal –20 min. / Împachetare cu Yogurt Body Milk–20 min. Masaj specific cu Yogurt Body Milk –20 min.-60 min.

“Yogurt therapy II” 80 min – 135 Lei

Yogurt therapy I / Demachiere si peeling facial –5 min. Masca faciala Yogurt Cream –15 min.

“Fruitherapy”

Tratamentul consta într-un puternic cocktail de vitamine A, C si E obtinut din piersici, kiwi, portocale si lamâie, care împiedica si întârzie procesul de îmbatrânire a pielii. Are o actiune revitalizanta si energizanta, îmbunatatind luminozitatea pielii.

“Fruitherapy I” 60 min – 110 Lei

Aplicare Thermal Aqua -10min. / Lemon Peeling Salt -10min. Împachetare cu Fruitherapy Mask -20min. / Masaj specific cu Fruitherapy Cream -20min.

“Yogurt therapy II” 90 min – 140 Lei

Fruitherapy I / Demachiere si peeling facial -5min. Masca faciala Fruitherpy Cream -25min.

“Chocotherapy”

Ciocolata era folosita de azteci în ritualurile lor de înfrumusetare datorita proprietatilor antioxidante. Tratamentul ofera o hidratare în profunzime, regenereaza si remineralizeaza pielea, oferind o actiune lipolitica.

“Chocotherapy I” 60 min – 120 Lei

Aplicare Thermal Aqua -10min. / Peeling (lemon, aromatic salt, sugar – la alegere) -10min. Împachetare cu Chocotherapy Mask -20min. / Masaj specific cu Chocotherapy Cream -20min.

“Chocotherapy II” 90 min – 160 Lei

Chocotherapy I / Demachiere si peeling facial -5min. Masca faciala Chocotherpy Cream -25min.

“Red Seaweed Therapy”

Un tratament specializat in reducerea celulitei si a grasimii localizate, bazat pe alge marine rosii. Se recomanda în cazul tesuturilor predispuse la retentia de lichide si circulatie sangvina deficitara. Peeling (lemon, aromatic salt, sugar,nut – la alegere)-7min. / Aplicare Red Seaweed Concentrate-3min. Împachetare cu Argi Mask Red-30min. / Masaj anticelulitic cu Red Seaweed cream.

  • “Red Seaweed” 60 min – 140 Lei
  • “Red Seaweed” 4 sedinte – 476 Lei
  • “Red Seaweed” 10 sedinte – 1190 Lei

“Pregnant Women Treatment”

Tratament relaxant, conceput pentru prevenirea formarii vergeturilor de la nivelul abdomenului si asigurarea relaxarii musculare la nivelul coloanei vertebrale si a picioarelor.

“Pregnant Women I” 60 min – 110 Lei

Masaj zona lombara, burta, decolteu, brate cu Olive Cream-30min. Drenaj limfatic la nivelul picioarelor-30min.

“Pregnant Women II” 90 min – 180 Lei

Masaj zona lombara, burta, decolteu, brate cu Olive Cream-20min. Tratament facial -demachiere, peeling, renewal mask-15min. Flower Mask-20min. Aplicare Special Feet Cream-15min. Drenaj limfatic la nivelul picioarelor-20min.